Home / Poslednji tekstovi / Vežbe za lepe i čvrste grudi

Vežbe za lepe i čvrste grudi

O lepo oblikovanim i čvrstim grudima mašta svaka žena. Preporučujemo vam efikasne vežbe kojima ćete ojačati pektoralne mišiće ispod tkiva grudi. Vrlo brzo ćete primetiti da ste popravili držanje i učvrstili grudi.

Vežba broj 1

Lezite na leđa, uzmite male tegove i raširite ruke. Udahnite i polako dižite tegove iznad glave dok ne spojite ruke, potom ih spustite i izdahnite. Ponovite vežbu 15 do 20 puta.

Vežba broj 2

Lezite na leđa. Uzmite male tegove i spustite ruke pored tela. Savijajte laktove, podižite i spuštajte tegove vodeći računa da donji ostane prilepljen za pod. Vežbu ponovite 12 do 15 puta.

Vežba  broj 3

Lezite na stomak. Pridignite se na kolena i vodite računa da vam stomak i leđa budu zategnuti, a ruke raširene više od širine ramena. Potiljak i kolena neka budu u istoj liniji. Radite sklekove dodirujući grudima pod. Vežbu ponovite 5 do 10 puta.

Vežba broj 4

Stanite na metar ispred zida. Ruke ispružite i dlanovima se oslonite o zid. Gurajte telo prema zidu savijajući laktove, a potom ih ispravite. Ponovite vežbu 15 do 20 puta.

Vežba broj 5

Sedite, stavite ruke ispred grudi, a dlanove spojite. Jako pritiskajte dlanom o dlan i opuštajte. Vežbu ponovite 15 puta.

Vežba broj 6

Stanite, raširite ruke sa dlanovima okrenutim prema napred. Udahnite i raširite ruke pomerajući ih ka leđima. Zadržite ih u tom položaju 60 sekundi. Ponovite vežbu nekoliko puta.

Upzorenje Svi tekstovi na www.zenskastrana.com su zaštićeni "Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Serbia" licencom.

About Ženska Strana

4 comments

  1. ne pomazu vezbe

  2. Imam pitanje…Zasto su tokom menstruacije grudi otecene i pomalo ruzne? 😀 znam da je glupo pitanje, ali zaista me zanima..;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top