Home / Kozmetika i nega / Izgledajte 10 godina mlađe

Izgledajte 10 godina mlađe

Način šminkanja i frizura utiču na izgled svake žene. Dajemo vam najbolje savete pomoću kojih ćete izgledati mnogo mlađe.

1. Skratite kosu

Dugačka kosa pristaje samo vrlo mladim ženama. Da biste izgledali mlađe, skratite kosu. Dobar izbor je stepenasta prizura. Ako želite da sakrijete bore na čelu, skratite šiške.

2. Dajte prednost tečnim puderima

Nemojte koristiti pudere u kamenu ili prahu. Ovi puderi naglašavaju bore. Najbolje je da koristite tečne pudere za podlogu koji podmlađuju kožu. Nanesite ga u tankom sloju da se ne bi skupljao u naborima na koži.

3. Izbegavajte korektor

Izbegavajte da stavljate korektor direktno na bore. Ako morate, onda upotrebljavajte tečne korektore.

4. Ne preterujte sa šminkanjem očiju

Jaka šminka ističe bore i opuštenost kapaka. Koristite svetle boje. Šminka pastelnih tonova će vas definitivno podmladiti.

5. Naglasite trepavice

Poželjno je da uvek koristite naskaru. Međutim, ne stavljajte maskaru na donjim trepavicama jer tako ističete podočnjake. Gornje trepavice namažite sa dva sloja maskare kako biste vizulno uvećali oči.

6. Koristite sjajan ruž

Izbegavajte tamne boje ruževa. Najbolje je da koristite ruževe prirodnih boja s dikretnim sjajem jer ćete oni dati punoću vašim usnama.

Upzorenje Svi tekstovi na www.zenskastrana.com su zaštićeni "Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Serbia" licencom.

About Ženska Strana

3 comments

  1. super saveti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top