Home / Kozmetika i nega / Oblikujte telo do leta

Oblikujte telo do leta

Ne čekajte leto da biste počeli borbu sa najvećim neprijateljima lepote: celulitom i opuštenom kožom. Ukoliko se pridržavate naših saveta, bićete zadovoljni svojim izgledom i imaćete savršeno oblikovano telo.

Uradite piling

lepo-teloPrvi korak je piling. On će pomoći da aktivne supstance preparata za negu lakše prodru u dublje slojeve kože. Piling radite bar jednom nedeljno-trud će se isplatiti.

Smanjite masne naslage

Pre odlaska u krevet nanesite na čistu kožu anticelulit kremu ili gel. Ovi preparati sadrže supstance koje pomažu bolju prokrvljenost kože, a to omogućava eliminaciju viška masnih naslaga. Da bi rezultati bili efikasniji, posle nanošenja anticelulit kreme ili gela obmotajte folijom kritična mesta. Na taj način se podstiče jače zagrevanje, tj. topljenje masnih naslaga.

Zategnite kožu

Svi želimo čvrstu i zategnutu kožu. Izaberite preparat za zatezanje kože koji aktivira proizvodnju kolagena. Takođe, vodite računa o ishrani i pijte dovoljno tečnosti.

Vežbajte

Nikako ne treba zaboraviti koliko je fizička aktivnost značajna za dobro oblikovanu figuru. Savetujemo vam da radite vežbe pola sata svakog dana.

Upzorenje Svi tekstovi na www.zenskastrana.com su zaštićeni "Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Serbia" licencom.

About Ženska Strana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top