Šta vaša tašna govori o vama

sta vasa tasna govori o vama

Autor:

Redakcija
0 Shares

Da li ste se nekad zapitali šta model i sadržaj vaše tašne govore o vama? Da li ste tip dame čija je tašna teža od kofera za dvonedeljno putovanje, ili ste od onih žena koje nose tašnicu sa najosnovnijim stvarima? Da li vodite računa da se tašna obavezno slaže sa onim što ste obukli ili preferirate unikatne modele, bez obzira na priliku? Pogledajte šta imate u tašni, od kog materijala je izrađena i pročitajte tekst koji sledi. Možda ćete saznati nešto novo o sebi.

Dame koje ne kupuju često torbe jesu ekonomične, stabilne, ne vole promene i ne prate modne trendove. Često su i nemaštovite.

Žene koje vole da nose velike torbe su avanturisti, spremne da se probude na najrazličitijim mestima. One su slobodnog duha, neukrotive prirode i ne trpe pravila. Uvek su spremne za akciju.

Velike torbe

Žene koje vode računa o izboru tašne su perfekcionisti, uživaju u životu i vole romantična iznenađenja. Različitošću ukrasa, materijala od kojih je tašna napravljena, celokupnim dizajnom i umećem kombinovanja, žena pokazuje koliko je kreativna i snalažljiva.

Mnoge žene vole da imaju tašnu za svaku priliku i spremne su da potroše i poslednji dinar da bi zadovoljile tu potrebu. Dame koje imaju torba u izobilju su vesele, prate modne trendove i vole promene. Takođe, prilagodljive su svakoj situaciji, a njihove torbe čekaju priliku da budu nošene, što će im vlasnice sigurno omogućiti.

Dame koje preferiraju skupe tašne izrađene od najkvalitetnijih materijala, sofisticirane su i prefinjene, vode računa o detaljima i nikada ništa ne prepuštaju slučaju.

Dior torbe

Dame koje nose mini tašne sa što je moguće manje stvari (mobilni telefon, novčanik i maramice) vole jednostavnost i zabavu, prkose predrasudama i racionalno razmišljaju. Često su zavodnice.

Ukoliko ste spremni da se zadovoljite simpatičnom tašnom i sa kineske pijace, pripadate ženama koje su opuštene, neopterećene izgledom i detaljima. To su najčešće žene koje su tradicionalno vaspitane i ne robuju modnim trendovima.

lv-ss14

“Nikad se ne zna kada mi šta može zatrebati”, glavni je izgovor većine žena koje nose prenatrpane tašne različitih modela. One koje nose sve i svašta u svojim tašnama, kažu stručnjaci, zapravo su veoma brižne žene koje žele da u svakom trenutku imaju sve što im je potrebno. Često znaju da preteraju, ali je to samo znak njihove pažljivosti i brige o sebi i drugima.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.