Home / Moda / Prikrijte problematične zone uz pomoć majice

Prikrijte problematične zone uz pomoć majice

Prikrijte problematične zone uz pomoć majice

U nastojanju da pratimo modu često biramo komade odeće koji nam ne odgovaraju. Tokom leta su majice nezamenljive u garderobi svake žene. Ali, da li ste se zapitali kakva majica vam najviše pristaje? Naučite kako da vešto prikrijete problematične zone uz pomoć majice.

Ležerni kroj za velike grudi

Majica ležernog i ženstvenog kroja odlično prikriva velike grudi. Još bolji efekat se postiže ukoliko majica ima V-izrez. Izgledaćete savršeno ukoliko dodate nakit. Predlažemo da to bude ogrlica uz vrat sa dugačkim ornamentima.

Karneri za male grudi

Ako imate male grudi, kupite majicu sa karnerima. Karneri optički uvećavaju grudi. Majicu sa karnerima kombinujte sa uskom suknjom floralnog printa i baletankama. Osećaćete se prijatno i ženstveno.

Karmen majica za uska ramena

Spuštena ramena na majici učiniće pravo čudo! Vaša ramena izgledaće znatno šire. Široki karmen izrez na majici naglasiće ramena. Možete je nositi uz džins ali i uz elegantne pantalone.

Majica bez rukava za široka ramena

Majica bez rukava i na široke bretele sužava široka ramena. Ovakva majica je idealna za letnje vrućine i za žene koje vole sportski stil.

Majica sa rukavima do lakata za jake nadlaktice

Ukoliko imate jake nadlaktice i želite da ih sakrijete, predlažemo vam lagane polo majice sa rukavima do lakata. Odličan izbor za posao je sako sa kratkim rukavima, lagana bluza i lanene pantalone. Uvek birajte modele od tanjih materijala.

Upzorenje Svi tekstovi na www.zenskastrana.com su zaštićeni "Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Serbia" licencom.

About Ženska Strana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top