Home / Kozmetika i nega / Preplanula koža pre mora

Preplanula koža pre mora

Bronzani ten je uvek moderan. Sigurno i vi čeznete za njim. Uz pomoć naših saveta i preparata za samopotamnjivanje izgledaćete seksi i neodoljivo.

Piling i hidratacija su obavezni

Pre nanošenja sredstva za samopotamnjivanje, obavezno uradite piling. Koža će biti nežna i meka, a boja ravnomerna. Važna je i da hidrirate kožu. Hidratantni losion mažite dva ili tri puta u toku dana. Depilaciju uradite najmanje 24 sata pre nanošenja sredstva za samopotamnjivanje.

Pravilno nanošenje sredstva za samopotamnjivanje

Istuširajte se, obrišite, sačekajte da koža bude suva, pa brzo i ravnomerno nanesite sredstvo za samopotamnjivanje na svaki deo tela. Zamolite drugaricu ili dečka da vam namažu leđa. Za kolena, laktove, grudi i članke koristite malu količinu preparata. Ostavite da koža dobro upije sredstvo za samopotamnjivanje. Štapićem za uši uklonite višak preparata sa obrva, sa čela uz koren kose i oko noktiju.

Bež žutih dlanova

Posle nanošenja sredstva za potamnjivanje, dlanovi mogu dobiti ružnu žutu boju. Zato ih istrljajte pilingom, obrišite ih i na spoljašnju stranu dlanova nanesite malo preparata, prislonite ih jedan na drugi i razmažite.

Veštačka preplanulost i zaštitne kreme

Preparati za samopotamnjivanje su potpuno bezbedni, ali ih ne koristite kao pripremu za sunčanje. Uz veštačku preplanulost neophodno je koristiti kreme sa UV faktorom, i to svakodnevno zato što veštačka preplanulost ne obezbeđuje nikakvu zaštitu od sunca. Preparati za samopotamnjivanje samo su vid dugotrajne šminke.

Petra Antić
Upzorenje Svi tekstovi na www.zenskastrana.com su zaštićeni "Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Serbia" licencom.

About Petra Antić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top