Pravila za srećnu vezu

pravila za srecnu vezu

Autor:

Redakcija
0 Shares

Za uspešnu i stabilnu vezu sama ljubav nije dovoljna. Ako želite da imate zaista srećnu vezu, poštujte sledeća pravila.

Poštujte partnera

Ne pokušavajte da menjate partnera. Iako vam ponekad zasmeta neka njegova mana, imajte na umu da partnera treba uvek poštovati. Stvar je u tome da partnera prihvatite i volite sa svim njegovim pozitivnim i negativnim osobinama. Takođe, stručnjaci kažu da je od velike važnosti upućivanje komplimenata voljenoj osobi. Tako će voljena osoba steći dodatno samopouzdanje i nastojaće da bude bolja.

Podrška je važna

Obavezno pokažite voljenoj osobi da može uvek da računa na vas. Stručnjaci ističu da je to za srećnu i dugotrajnu ljubavnu vezu veoma značajno. Na primer, saslušajte partnera kada vam priča o problemima na poslu. Savetujte ga, ohrabrujte ga i verujte u njega.

Probudite strast

Ne dopustite da vam se ugasi strast. Pronađite više vremena za intimnost. Izađite na romantičnu večeru i zavedite partnera. Ne ustručavajte se da pokažete partneru da ste zainteresovani za seks. Takođe, radite na svom izgledu da biste bili lepi i privlačni partneru.

Ne zaboravite na dodire

Nedostatak dodira može da ugrozi ljubavnu vezu. Nežni dodiri i zagrljaji pospešuju lučenje hormona sreće. Svakodnevni dodiri  poboljšavaju rarspoloženje. Zato, kada prođete jedno pored drugog nežno se dodirnite, mazite se kada gledate televiziju…


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.