Home / Poslednji tekstovi / Planirajte letovanje na vreme

Planirajte letovanje na vreme

Pravo je vreme da isplanirate predstojeći odmor. Ukoliko ne želite da potrošite mnogo novca, uplatite letovanje u maju ili početkom juna. Naravno, tu su i first minute i last minute aranžmani. Predlažemo vam najpopularnije destinacije za leto 2012.

Grčka

Grčka će i ovog leta biti jedna od najtraženijih destinacija. Razlozi su brojni: predivne plaže, čisto more, fantastičan provod, povoljne cene… Naši turisti su zainteresovani za Halkidiki, Zakintos, Krf, Tasos, Krit, Rodos i Skijatos. Pored ovih popularnih turističkih odredišta, Grčka krije i veliki broj magičnih ostrvskih destinacija. Oduševiće vas Simi, Elafonisos ili „grčki Maldivi“, Evia i Skopelos. Za one koji vole netaknutu prirodu, tišinu, tradicionalne taverne sa buzuki muzikom i igrom i noćne klubove ovo su idealne destinacije.

Turska

Odnos cena i kvaliteta je ono što Tursku čini dobrim izborom za svakog turistu. Možete letovati u Beleku, Kušadasiju, Marmarisu, Kemeru i Antaliji. Nikako ne propustite tretmane u turskom kupatilu – hamamu. Svaki turski grad ima bar jedan hamam. Takođe, iskoristite priliku da naučite da ronite i da letite paraglajderom. Dobro mesto za to je centar ronjenja, paraglajdinga i planinarenja – grad Fetije. Ne propustite ni tursko veče sa trbušnim plesačicama i profesionalnim plesačima. Ukoliko ste avanturistički nastrojeni, probajte džip safari i rafting.

Egipat

Ako spadate u avanturističke turiste, Egipat je pravi izbor za vas. Egipat nudi uživanje u luksiznim hotelima i čistom moru. Od adrenalinskih sportova probajte ronjenje, jedrenje na talasima i safari. Naši turisti najčešće letuju u Hurgadi. Popularan je i Šarm el Šeik koji je skuplji. Ako ste se odlučili za boravak u Hurgadi, odaberite hotel sa 5 zvezdica. Usluga je na visokom nivou i plaže su namenjene gostima hotela. Ne propustite da odete na izlet u Kairo i Luksor koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Crna Gora

Veliki broj srpskih turista letuje u Crnoj Gori zbog niskih cena, blizine i dobrog provoda. Popularni su Herceg Novi, Budva, Petrovac, Sutomore, Igalo i Kotor. U Crnoj Gori najviše letuju porodice sa malom decom. Plaže u Crnoj Gori nisu previše udaljene jedne od drugih, pa možete uživati u raznovrsnim sadržajima.

Hrvatska

Sve veći broj srpskih turista se opredeljuje za letovanje na Hrvatskom primorju. Očaraće vas atraktivna letovališta kao što su Rovinj, Poreč, Pula, Opatija, Dubrovnik, Hvar, Vis, Lastovo. Na Hrvatskom primorju svakako ćete uživati u plažama, ukusnoj morskoj hrani, kvalitetnom vinu, dobrom provodu i prelepoj prirodi. Naravno, još jedan razlog da posetite ovog leta Hrvatsko primorje, je i blizina.

Upzorenje Svi tekstovi na www.zenskastrana.com su zaštićeni "Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Serbia" licencom.

About Ženska Strana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top