Home / Moda / Najbolja garderoba za letovanje

Najbolja garderoba za letovanje

Žene često prave greške kada biraju garderobu za letovanje. Uvek nose više nego što treba. Savetujemo vas šta da ponesete na letovanje i predlažemo proverene letnje kombinacije. Preostaje da pronađete neku lepu destinaciju i otputujete.

Spakujte dva kupaća kostima

Na letovanje ponesite 2 kupaća kostima. Važno je da vam dobro stoje i da su udobni. Treba vam nekoliko kvalitetnih majica i laganih košulja, pamučna suknjica, pareo, šorts, lanene pantalone, torbica za izlaske i nekoliko romantičnih haljina, ukrašene volanima ili čipkom. Naravno, potrebna vam je i torba za plažu sa mnogo pregrada za peškir, kremice, flašicu vode…

Kozmetika je najvažnija

Pre polaska na more, u neseser spakujte kozmetiku. Obavezno ponesite kremu za sunčanje sa visokim zaštitnim faktorom i kremu za negu nakon sunčanja koja koži daje potrebnu vlagu. Ponesite i zaštitni preparat za kosu, kremu za lice, sredstvo za umivanje lica, balzam za usne, pribor za nokte, dezodorans i gel za tuširanje.

Šešir i naočare za plažu

Kada krenete na plažu, ponesite šešir i kvalitetne XXL naočare za sunce. Ovog leta nose se slamnati i platneni šeširi sa većim obodom. Važno je da je šešir interesantan i da štiti od sunčevih zraka.

Ponesite minimum obuće

Za plažu i šetnje pored mora su vam potrebne japanke, a za večernji izlazak ponesite atraktivne sandale u jarkoj boji.

Kombinacija 1

Kombinacija 2

Kombinacija 3

Kombinacija 4

Marija Stojanović
Upzorenje Svi tekstovi na www.zenskastrana.com su zaštićeni "Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Serbia" licencom.

About Marija Stojanović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top