Home / Lifestyle / Jer ljetnog dragog u zimu nitko se ne sjeća

Jer ljetnog dragog u zimu nitko se ne sjeća

Plešem ja, pleše on, pijem ja, pije on. Zajedno plešemo, bokovi su blizu, ritam u srcu, pojačavam disanje i on također. Osjećam taj bas, tu glazbu, jednostavno odzvanja mi kroz glavu, misli, prolete mi sjećanja, osjećaji i donose  nove emocije, a čini mi se i uspomene za budućne godine.

Hm… Jesu li dakle ovo ono što se zove najbolje što nas čeka? Najbolje godine, puno sreće, radosti. Mah koga briga! Večeras udaramo štiklama, stopalima po plaži i klubovima, živimo i uživamo.

Jedan simpatični dečko gleda u mene. Privlačim poglede ali njegov mogu zamijetiti s udaljenosti, prodire mi kroz kožu, imamo onu neku karizmu. Ne nije ovo ljubav na prvi pogled, ovo će biti  nešto drugo na prvi pogled, stilizirano, vatreno, neodoljivo, unikatno, hand made. Ne radi se o štiklama znam djelomično perverzni ženski um (hehe). Mršavile ste, pripremale se cijelu godinu ljeto. Pa ovo ste čekale zar ne!? No, opet se javlja naš ponos, tradicija, predrasude, vjerujem da znam sve  što vam prolazi kroz glavu. Imamo jednu poznatu izreku, ali malkice je nedolična, mi bismo se zabavljale bez obveze bez samog čina. Cure moje drage, vi koje ste zauzete ili odradile čin hranjenja 300 osoba i razmenjivanje prstenja znate već ste bile ste u kojoj  ups situaciji. Ali ljetnog dragog  se u zimu nitko ne sjeća. Nestane s prvim snijegom, prvi vjetar ga otpuše u nedogled samo memorijske kartice vašeg uma. I dalje vam naginje i prevladava osjećaj  nelagode, nešto smeta da se relaksirate. Dvomljenje, raščićavanje i odlučivanje između poztivine i negativne strane?

Nažalost neću vam ponuditi odluku za razrješenje dileme, kao ni inače. Ostavljam ju na vašu osobnu prosudbu. Mislite li da je avantura vrijedna diskutiranja? Sami čin možda je osoban ali je uspomena vrijedna kajanja. No, ipak nismo senilne zasad, ali tko se sjeća svega za nekoliko mjeseci? Preživjet ćete još jedan zimski san, odraditi još jedno sušno razdoblje, a njega hm možda odnese neka druga vlažna i duga zimska bura daleko u nedogled arhive postignuća i ljetnih radosti.

Nandi Uzelac
Upzorenje Svi tekstovi na www.zenskastrana.com su zaštićeni "Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Serbia" licencom.

About Nandi Uzelac

7 comments

  1. hehe. Lep tekst. 🙂

  2. tko ce svega da se seca ….odes  , pooljubis i nastavis dalje ….bravo

  3.  što vecer donese jutro odnese , samo malo pameti u glavu i dobro je

  4. Plitko i mlako, zamaskirano propalim pokušajem dubine i poetike. Također, nepismeno.

  5. Istina  leto jeste na izmaku ,  ali  secanja  ostaju …bravo bravo …!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top