Horoskopski znak rak u domu i ljubavi

Horoskopski znak rak u domu i ljubavi

Autor:

Redakcija
0 Shares

Rakovi vole svoj dom s dubokim poštovanjem. To je mesto gde žive, vole, sanjaju i osećaju se sigurnim. Iako može proputovati pola sveta u trci za karijerom, nijedan Rak ne može u potpunosti biti srećan bez ognjišta koje smatra svojim. Toplina i tišina kućnog doma su ciljevi kojima Rak iskreno teži i za koje se bori onoliko koliko je to u njegovoj mogućnosti. Rak je primer idealnog domaćina koji se rado žrtvuje za bolji život ukućana i udobnost gostiju kojima su vrata uvek širom otvorena.

Dom Raka odiše toplinom i diskretnošću. Prostorije su osvetljene mnogobrojnim lampama prirodno cveće ukrašava prijatan ambijent a na prozorima su obično heklane zavese. Kuća u kojoj živi Rak je prepuna uspomena. On skuplja i čuva svaku sitnicu koja ga podseća na neki prijatan trenutak u životu.

S obzirom na to da obožava vodu jer ga ona najbolje relaksira, Rak je posebno ponosan na svoje kupatilo koje je, najčešće  belo ili svetlozeleno. Uživa da se brčka u kadi punoj mirišljave pane i sluša muziku koja je izuzetno važna u njegovom životu.

Žene Rakovi u mašti priželjkuju čvrst i siguran zagrljaj beskonačnog trajanja u snažnim rukama zaljubljenog i odanog muškarca. Omiljena fantazija muških Rakova jesu toplina i mekoća oblih ženskih grudi.

Rakovi rođeni u prvoj dekadi (od 22. juna do 1. jula)

Osobe rođene u ovoj dekadi imaće u mladosti veći broj ljubavnih avantura pre nego što se odluče za brak. Neverovatno osećajni, često idealizuju partnera i pripisuju mu nestvarne kvalitete. Njihova naklonjenost porodici jeste isto tako duševne kao i čulne prirode. Deca će im doneti mnogo sreće, ne samo dok su mala, već i kasnije, kada odu i stvore sopstveni dom. Biće idealni roditelji. Svog životnog partnera treba da traže među osobama rođenim u drugoj polovini februara, juna ili oktobra.

Rakovi rođeni u drugoj dekadi (od 1. do 11. jula)

Devojka rođena u ovoj dekadi, obično se zaljubljuje veoma mlada i to intenzivno. Ljubavi se odaje celirn bićem. Osobe ovog znaka odane su prijateljstvu i žele svima da pomognu. Poštuju tradiciju i veoma su privržene porodičnom životu. Da on bude lepši, mogu im pomoći osobe rođene u znaku Riba ili Škorpije.

Rakovi rođeni u trećoj dekadi (od 11. do 22. jula)

Zbog neiskustva, devojka ovog perioda može biti zavedena, ali, ipak, njeni moralni kvaliteti su veoma visoki. Iskusan i „muževan“ ima ogroman uticaj na nju. Nije redak slučaj da osobe ovog znaka stupaju u kasnijim godinama u brak. Ako nemaju potomstvo, roditeljski instinkt zadovoljavaju usvajanjem deteta. Osobe koje, im odgovaraju, rođene su u znaku Riba, Raka ili Škorpije.

Dnevni horoskop


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.