Home / Ljubav / Erotska masaža

Erotska masaža

Telesni dodir je najprirodniji način kojim međusobno komuniciramo. Dodiri ruku mogu mnogo neposrednije od reči da izraze osećanja. Rukama izražavamo naklonost i telesnu bliskost. Erotska masaža deluje na čula i pruža jedinstven osećaj. Potrebna vam je samo dobra volja i ulje za masažu.

Masažu započnite polako prelazeći vrhovima prstiju po telu vašeg partnera. Krenite od potiljka. U zadnjem delu vrata nalazi se izuzetan splet nerava. Vaš partner će uživati dok ga masirate od vrata prema temenu glave. Izmasirajte partnerova leđa. Razmažite ulje za masažu po njegovim leđima i lagano masirajte. Obema rukama klizite preko partnerovog tela i pazite da ne pritiskate previše. Duge pokrete zamenite kratkim. Zatim pređite na zadnjicu. Muška zadnjica savršeno reaguje na sve nadražaje. Ne zaboravite da izmasirate partnerove noge. Krenite od kolena naviše, pa preko spoljne strane butina do unutrašnje. Gornji deo nogu muškaraca je vrlo osetljiv. Kada osetite da je pravi momenat, dodirnite genitalije kako biste povećali uzbuđenje. Ukoliko osetite da mu to prija, poigrajte se i njegovim testisima. Dodirujte ih pažljivo vrhovima prstiju. Pošto što rasplamsali strasti, erotsku masažu zamenite laganom masturbacijom ili oralnim seksom.

Maja Stojanović
Upzorenje Svi tekstovi na www.zenskastrana.com su zaštićeni "Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Serbia" licencom.

About Maja Stojanović

One comment

  1. bas fino napisano 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top