Tabu – orgazam, i to ženski

Autor:

Nandi Uzelac
0 Shares

Vrijeme gdje tabui više ne postoje, polugole djevojke i dječaci hodaju ponosno i suvremeno preko ulice kličući liberalnosti i emancipaciji, istodobno nepoštivajući slobode propagirane desetljećima daleko. No dobro. Pokret kojeg podobno nazivam konzervativna – liberalnost.

Jesmo li spremni odati priznanje orgazmu? Ah da, da, da, daaaaaa. To je kao dobro. Uhh, to, to, to! Vi to stvarno osjećate, meni nije dovoljno duboko dobro. Mislim na literalno ostavarenje, mogu kritizirati svoj rad (osmjeh). Govore da seksualna satisfakcija muškarca podiže na pijedestal i omogućuje mu ostavrenje muškog ega i ponosa kao patrijahalne osobe. Zasluženih sedam minuta slave, minuta više-manje. Koliko je dugo trajao vaš trenutak uživanja, intezitet, realnost? Dobra gluma je uvijek bila cijenjena, naročito u zapadnijim krajevima. Ostvarite se i kao profesionalac, ali ipak da ste toliko zvijezda u svom kućnom okružju. Ma, bravo za vas. Pljesak! Osim što redovno odglumite, pokušajte nabrojiti kad je netko pokušao zadovoljiti vas i pritom uspio. Jesu li se apsloutno sve ruke dignule od toga nauma,  pokušava li to netko još uvijek to utopijski ostvatiti ili se uvijek oslanjamo na vaš dio dobre kazališne predstave? Istraživanja govore da treba dotaknuti G-točku. Pa, zaboga gdje je moja zalutala, na Gvineji? Posrećit će se i meni jednom. Imat ćemo mi taj osmijeh prije ili kasnije, samo ne odustajmo. Doduše, koliko to ovisi samo o nama i našem biću, fizičkoj spremnosti. Jer, naravno, seksualni odnos je upravo kako se i izgovara: odnos – interakcija. Sluša li netko vaše fizičke potrebe, osjeća privrženost k vašem biću i prati li te sitne malene detalje i otkucaje koji se ne foliraju? Još smo uvijek ostali na onom vidljivom i materijalno opipljivom dijelu kojeg uvažavamo i cijenimo, muškom orgazmu. Svi znamo kako slijedi i kulminira. Kako, dakle, prepoznati naš? Nije tako ekstreman ili očit. A ipak postoji. Postoji li?

Idemo – jedan, dva, tri. Uhvatimo se posla. Idućeg puta želim da budemo još uvijek uz ovu temu, koju ćemo, nadam se, temeljito raščlaniti. Sve vaše dojmove pamtite da ih podijelite s nama – orgazmičkim  smrtnicima.

Nandi Uzelac

1 Komentar

  1. Jelkica Reply

    E ja sam konacno pronasla partnera sa kojim svaki put dozivim onaj praaavi dobri orgazam. Mislim da je stvar u poverenju, strpljenju i istinskoj zelji partnera da i vas zadovolji a ne samo da misli na sebe. Tu je jos i period privikavanja partnera jednih na druge, upoznavanje sa njihovim telom i nacinom na koji ono funkcionise jer slozicete se nije organizam svake zene niti muskarca isti.
    Dakle, potrebno je dosta zelje, strpljenja i desice se sigurno, srecno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.