Saveti za uspešnu vezu

Autor:

Marija Stojanović
0 Shares

Za svaku vezu je potrebno mnogo truda i razumevanja. Pročitajte savete koji će produbiti vašu vezu i učuniti je uspešnom.

Izbegavajte kritikovanje

Uvek iznesite svoje primedbe bez kritikovanja. Kritikovanje znači napad na ličnost ili izazivanje griže savesti i može samo uzrokovati odbrambeni stav.

Dopustite da partner utiče na vas

Prihvatite parnerov pokušaj da zahteva promene. Kod uspešnih brakova i muž i žena slobodno utiču jedno na drugo. Iskustvo je pokazalo da su žene otvorenije prema uticaju muškarca tako da od stepena njegovog prihvatanja uticaja žene uglavnom zavisi da li će doći do kritičnog trenutka za opstanak veze.

Rešite sukob

Sukobi su neminovni u svakoj vezi. Rešenje ne leži u potiskivanju besa, već u dobroj komunikaciji. Sukob možete ublažiti i sitnicama kao što je neka duhovita opaska ili poljubac u obraz.

Provodite vreme udvoje

Kvalitetno provedeno vreme udvoje je uslov za srećnu i uspešnu vezu. Prijatni zajednički trenuci oplemeniće svaku ljubavnu vezu. Dakle, učestvujte u zajedničkom hobiju, putujte ili posećujte mesta koja su za vas od posebne sentimentalne važnosti.

Marija Stojanović


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.