Home / Kozmetika i nega / Prolećna nega kose

Prolećna nega kose

I vi možete imati zanosnu i zdravu kosu! Skratite krajeve, podvrgnite se dubinskom pranju kose, koristite šampon bez sulfata i radite masažu. Primenite naše savete za prolećnu negu kose.

Pravi je trenutak za šišanje

Da bi vaša kosa izgledala lepo, negovano i zdravo, skratite oštećene krajeve kose. Dovoljno je da skratite krajeve za samo jedan centimetar. Ako želite promenu u svom izgledu, prelažemo vam paž frizuru koja je ove sezone veoma moderna.

Dubinsko pranje kose

Mnogo je razloga da se odlučite za dubinsko pranje kose. Ovaj tretman eliminiše čestice smoga i duvanskog dima, kamenac i masnoću. Nakon ovog tretmana kosa će brže rasti, biće bujnija, mekša i sjajnija. Efekat dubinskog pranja traje 3-4 meseca.

Koristite šampon bez sulfata

Šampon bez sulfata je blag, ne oštećuje i ne isušuje vlasi i čuva njihov prirodni sjaj. Takođe, zahvaljujući ovom šamponu, spečićete lomljenje kose.

Masirajte vlasište

Da bi se popravila cirkulacija i ishrana folikula dlake, jednom dnevno masirajte vlasište. Kružnim pokretima krenite od čeonog dela, pa se lagano spuštajte sa strane, a zatim na potiljak. Kad dođete do ovog dela, lagano se vraćajte do početne pozicije. Masaža neka traje oko 5 minuta.

Petra Antić
Upzorenje Svi tekstovi na www.zenskastrana.com su zaštićeni "Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Serbia" licencom.

About Petra Antić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top