Kako da osvojite savršenog muškarca?

Autor:

Marija Stojanović
0 Shares

Pronašli ste savršenog muškarca? On je otvoren, šarmantan, iskren, pažljiv, duhovit, čini vam se da je dobra osoba. Odlično! Ali kako ga osvojiti?

Neke žene uvek dobiju muškarca koji im se dopada, a druge „u najboljem slučaju“ samo dobiju reči utehe: „Ti si divna ali ja nisam spreman za vezu… Ti si predobra za mene… Bićeš divna devojka nekome…“. Možda se i vama dešavalo da čujete ovakve izgovore. Ali, ne odustajte. Sve što želite, možete i da dobijete. Postoji plan za uspešno osvajanje muškarca.

Budite samouvereni

Nemojte da budete previše strogi prema sebi. Da biste postali neodoljivi, ne morate da izgledate idealno. Zavolite sebe, pa će vas i drugi voleti. Istaknite vrline kojima se ponosite i budite prirodni. Neka vam osmeh stalno bude na licu.

Prepustite mu se…

Muškarci vole da se osećaju kao heroji. Žene koje znaju da se dive muškarcima imaju veliki uspeh kod jačeg pola. Dakle, zagrlite ga i uspeh je zagarantovan.

Poslušajte glas razuma

Za svaki slučaj, budite realni i proverite: Da li delite ista interesovanja, i još važnije da li delite iste poglede na svet – sistem vrednosti, ciljeve, stil života.

Carpe diem! Živite u sadašnjosti!

Žene koje žive „ovde“ i „sad“ su privlačne muškarcima. Zato iskoristite svaki dan kao da je poslednji. I uživajte u svakom trenutku. Pokušajte. Nije teško.

Budite optimistični

Ostanite uvek opušteni, otvoreni i nežni. Verujte u ljubav. I zapamtite, plen koji ste osvojili je potrebno sačuvati.

Kako da osvojite savršenog muškarca? na Ženska strana


3 Komentara

 1. BMax Reply

  „Dok su sve trazile savrsenog muskarca za svoju ljubav,ja sam trazila savrsenu ljubav.
  Jedino takva ljubav stvara savrsenog tebe u mojim ocima. „

 2. Strahinja Reply

  Ovo sto je receno medju poslednjim delovima teskta da muskarci voel zene/devojke koje zive „ovde “ i „sada“ je najistinitije-sto ne umanjuje vrednost ostatku teksa :).
  Danas ljudi najvise teze nekim idelaima,iluzijama pogotovo zene jer su one predvodnice potrosackog drustva.Prema zenam su najvise orjentisane reklame za vise proizvoda koje zene koriste nego muskarci.
  Takdodje se zene koriste kao orudje u markjentiskoj industriji za privlacenje muskaraca-nezamislivo je otici na bilo koje sajam automibila na svetu a da na standovima prestiznih automobila nema zansonih mladih zena koje naslonjene na automobil gledaju prolaznike.
  Ali sve te zene pobudjuju samo iluziju i mastu i sve one ostanu obicno tamo daleko…a u stvarnosti covek ostane sam i ako tada se sretna uravnotezena devojka ona moze biti mnogo vise cenjena i pazena jer je stvarna od onih devojaka koje su samo telom sa vama a mislima i ambicijama daleko od zemlje i cvrstog tla i vrlo cesto dugo odolevaju sile zemljine teze sve do trenutka kada ih godine koje su provele u iluzijama ne nateraju na prizemljenje.Zato ne treba gubiti vreme sa takvim devojkama .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.