7 istina o seksu

Autor:

Sanja
0 Shares

Da li je veličina muškog polnog organa presudna za dobar seks? Čega se muškarci najviše plaše? Saznajte odgovore na ova i druga pitanja i obogatite svoj ljubavni život.

1. Koliko treba da traje predigra?

Idealna dužina predigre je 20 minuta. Međutim, nekim ženama potrebno je i više od toga jer u toku predigre ne dobijaju baš ono što im je potrebno. Reč je potrebi za kvalitetom, a ne za kvantitetom.

2. Šta je važnije – dužina muškog polnog organa ili njegov obim?

Muškarci obično misle da je veličina muškog polnog organa presudna za dobar seks. Ali, 86% žena više voli kada njen partner ima penis prosečne veličine.  Seks sa „obdarenim muškarcem“ može da izazove strah kod žene, pa čak i bol tokom odnosa. Dobra stvar je što duži muški polni organ bez problema stimuliše tačke „G“ i „A“. Što se tiče obima sigurno je da će deblji muški polni organ žena intenzivnije osetiti tokom odnosa.

3. Zašto neki muškarci mogu da uzastopno više puta vode ljubav?

To zavisi od toga koliko imaju godina. Muškarci u dvadesetim su sposobni za novu erekciju 15 do 30 minuta posle ejakulacije. Što je muškarac stariji treba mu više vremena za to. Njegova strast posle prvog odnosa slabi što nije slučaj sa ženskom seksualnom željom – žena pri ponovljenom orgazmu doživljava jači užitak nego tokom prvog vrhunca.

4. Da li zaštita umanjuje zadovoljstvo?

Ukoliko smatrate da će vas zaštita sprečiti da uživate, grešite. Ako strahujete od neželjene trudnoće ili seksualno prenosivih bolesti, nećete se opustiti što je presudno za zadovoljstvo u seksu. Dakle, opredelite se za bezbedan seks i koristite kvalitetne kondome i druge oblike kontracepcije.

5. Da li su „nepristojne reči“ poželjne?

U ljubavnoj igri je sve dozvoljeno ukoliko partnerima nije neprijatno ili perverzno. Nepristojnim rečima možete partneru da stavite do znanja šta očekujete od njega. Takve reči stvaraju veću intimnost među partnerima. Ali ne zaboravite – ne voli svaki muškarac da sluša različite „nepristojnosti“. Zato bolje pitajte partnera šta misli o tome.

6. Koji je najčešći muški strah?

Najčešći muški strah je strah od prerane ejakulacije. 72% muškaraca oseti grižu savesti što su prerano doživeli vrhunac. Objasnite svom partneru da nema razloga da se tako oseća jer je divno što u tom momentu uživate s njim.

7. Zašto su žene posle seksa nežne?

Žene posle intimnog odnosa vole da leže u zagrljaju partnera jer su i posle odnosa još neko vreme uzbuđene i traže nežnost. Suprotno njima muškarci su nakon seksa umorniji.

7 istina o seksu


5 Komentara

 1. Sarcazma_nerra Reply

  Za dobar sex nije potrebna ljubav,a za trajno dobar sex je potrebna ljubav?! -.- Hm… a to nije proturječno.
  I, ne znamo gdje su G i A tačka, mislimo da dvadeset minuta nemamo šta raditi s nekim nepoznatim,a s druge strane mislimo da muškarce privlači nešto nepoznato ?
  Pa kako onda, ako vas privlači nepoznato nemate potrebu da istražujete, to mi nije jasno.Budući da ne znate gdje su G i A tačka jasno je da vam je prevenstveno stalo do vašeg zadovoljstva, jer su te dvije tačke odgovorne za postizanje orgazma kod žene i stimulišu je u najvećoj mjeri.I, dobra predigra i poznavanje od strane muškarca,poštovanje žene i njenog tijela,te želja da ju se zadovolji,ne može teoretski voditi lošem seksu,neovisno od toga da li je to one night stand ili duga veza.

 2. Strahinja Reply

  Imam par sugestija a vi me isravite ukoliko :
  1.NISAM BAS SIGURAN ZA PREDIGRU DA TREBA DA TRAJE 20 MINUTA MISLIM moze ali pitanje je sta raditi svaki put toliko vremena -mozda prvi piut ali kda ste sa nekim u vezi duze od mesec dana 20 minuta je cisto gubljenje vremena -zar ne?
  2.Tacke A I G ove tacke bih voleo da saznam gde se nalaze i kako se stimulisu-samo da nije oralnim putem .Javite gde bih mogao malo vise o tome da procitam.
  3.Esada sto se tice vremena koliko je muskarcu potrebno za ponovni seks posle ejakulacije opravdano je 15-20 minuta koliko je potrebno za povratak nove energije
  4.Zastita je neophodna pogotovo sto ima dosta prezervativa koji imaju razna stimulisuca dejstva…
  5.prljave reci-ovde bih se zadrzao dok se dobro ne upoznas sa svojom partnerkom i pripremis je jer moze da bude sokantno pogotovo ako pocne da pravi face tokom odnosa
  Ovo sve sotalo je ok

  1. jure Reply

   za „dobar sex“ nije potrebna prava ljubav, ali se taj dobar sex brzo može promeniti u ispod prosječni sex. ako se govori o 1najtstandu ili samo tako može biti vrlo zanimljivo, ali za trajan dobar sex sigurno je potrebna ljubav

  2. Strahinja Reply

   Za dobra seks po mom misljenju je potrebna dobra prica.Sto je prica uzbudljivija to je seks neverovatniji.
   Najbolji seks je uvek na pocetku veze kada se dvoje slabije poznaju,dok gubi na svom intezitetu sa duzinom trajanja veze.To je iz jednostavnog razloga sto nas i musakrce i zene privlaci nesto nepoznato,novo,strano i opasno i dok nam se to tako cini onda na nasu voljenu osobu projektujemo sva nasa skrivena ocekivanja nadajuci se da ce nekaod njih da ispuni.
   Prilicno mocna stvar u rukama onih koji znaju da manipulisu ljudima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.