Knjige meseca

Autor:

Redakcija
0 Shares

Predstavljamo vam pet knjiga kojima možete obradovati druge, i naravno, sebe:

soba-ljubavnika-stiven-kerolSoba ljubavnika, Stiven Kerol

Stiven Kerol tematizuje nesrećnu ljubav između Australijanca Alena i Japanke Momoko. Sve se dešava za vreme savezničke okupacije Japana krajem Drugog svetskog rata. Ljubav između ovo dvoje mladih kratko traje.

novi-pocetak-toni-parsonsNovi početak, Toni Parsons

Čuveni britanski pisac obradovao nas je još jednim romanom. Novi početak je knjiga o ljudskim odnosima. Junaku ove knjige, Džordžu Bejliju pruža se šansa da ponovo živi život. Nakon srčanog udara Džordžu presađuju srce mladića, i on se potpuno menja. Ali, posle novodobijenog života on shvata da takav život nije za njega i želi nazad svoj stari život.

i-u-dobru-i-u-zlu-kerol-metjuzI u dobru i u zlu, Kerol Metjuz

Tek što je okončala brak Džozi odlazi u Njujork, na venčanje svoje rođake. Džozi nije raspoložena da bude deveruša na venčanju, zato što smatra da se njena rođaka udaje za pogrešnog muškarca. Sve je to sa njene strane humano ali dešava se preokret. Džozi upoznaje Meta Džarvisa i nalazi se u potpuno istoj situaciji kao i njena rođaka.

noc-mrtvih-snova-vladislav-radakNoć mrtvih snova, Vladislav Radak

Obavezno pročitajte ovu knjigu jer će vas ona zabaviti. U Rusiji, tačnije Moskvi profesor fizike je u velikom poslu jer rešava teoriju haosa. Ubrzo, njegova sudbina biva neraskidivo povezana sa sudbinama osoba koje žive na različitim delovima planete.

kompromitujuci-polozaj-kerol-metjuzKompromitujući položaj, Kerol Metjuz

Ovo je uzbudljiva priča o devojci čiji se život naprasno menja u momentu kada njen dečko na internetu objavi kompromitujuće slike.


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.