Začinite seksualni život

Autor:

Redakcija
0 Shares

Mnogi parovi imaju uspone i padove – periode kada često vode ljubav i one kada ta želja nije toliko prisutna. Seksualni terapeuti daju sledeće savete za potpuno zadovoljstvo u krevetu.

Vežbajte zajedno

Dokazano je da fizička aktivnost povećava želju za seksom. Zato, trčite zajedno sa partnerom, vozite bicikl ili idite u teretanu. Osim što ćete zajedno provoditi slobodno vreme, imaćete i sjajan seks.

Predigra je najvažnija

seksualna fantazijaSeksualna predigra produžava intimu među partnerima i najvažniji je deo vođenja ljubavi. Dodiri podstiču protok krvi i povećavaju senzitivnost tela.

Obucite provokatino donje rublje i odigrajte za njega erotski ples. Pustite muziku i svlačite se polako. Zagolicajte mu maštu. Možete preuzeti inicijativu za vreme predigre. Preuzimanje kontrole pruža osećaj uzbuđenja, koje će vašem partneru i vama podići seksualnu temperaturu.

Ostvarite seksualne fantazije

Pričajte sa partnerom o svojim seksualnim fantazijama. Pređite sa fantazija na delo kako biste začinili svoj seksualni život. Vodite ljubav na nekom drugom mestu, isprobajte seksualne poze o kojima ste potajno maštali ili odigrajte scenu seksa iz nekog eroskog filma.

Potpuno se prepustite

Seksualni terapeuti kažu da se čulnost hrani predajom i poverenjem. Dakle, kada odete u krevet, zaboravite na sve i prepustite se uživanju.


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.