Home / Kozmetika i nega / Večernja šminka

Večernja šminka

Zablistajte uz glamuroznu večernju šminku!
Važno. Na lice možete naneti neki transparentni puder, koji će vašem licu dati svež izgled. Bubuljice, fleke, ispucale kapilare i podoočnjake sakrijte korektorom koji deluje potpuno priorodno. Oči treba da budu upadaljive. Najbolje su tamnije nijanse sa svetlucavidm prelazima uz liniju obrva. Budite pažljivi s nanošenjem tamnije senke da biste izbegli oštre linije.

Mejkap kombinacija 1

Na sredinu kapka prvo nanesite senku boje antracita, a zatim i ka obrvama. Svetlucavu senku namažite i duž oka na donji kapak. Trepavice uvijte spravom za uvijanje, pa stavite maskaru. Na obrve nanesite tamnoroze rumenilo. Na kraju namažite roze sjaj za usne.

Mejkap kombinacija 2

Osenčite središte kapka tamnobraon senkom. Nanesite crni krejon duž gornjeg kapka. Na taj način trepavice izgledaju gušće. Potom nanesite maskaru, obavezno i na spoljni deo trepavica. Maskaru nanesite dva puta, tako što ćete drugi sloj naneti tek kada se prvi sloj dobro osuši. Na donji kapak stavite roze-zlatnu senku. Na kraju nanesite sjaj za usne u boji kajsije.

Mejkap kombinacija 3

Na kapak nanesite svetlu nijansu ljubičaste senke. Nanesite i boju jorgovana celom dužinom kapka (od unutrašnjeg do spoljašnjeg dela oka). Ljubičastom senkom treba da naglasite i donji kapak. Na trepavice nanesite maskaru. Rumenilo boje maline stavite na jagodičnu kost. Upotrebite roze sjaj za usne.

Mejkap kombinacija 4

Smeđu senku nanesite na sredinu gornjeg kapka. Malo srebrne senke stavite na deo od sredine kapka prema trepavicama i na donji kapak. Konture usana prvo iscrtajte pink olovkom. Važno je da olovka bude za nijansu tamnija od sjaja za usne koji ćete koristiti. Na kraju stavite sjaj za usne i ponovo uokvirite usne pink olovkom kako se boja ne bi skidala.

Upzorenje Svi tekstovi na www.zenskastrana.com su zaštićeni "Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Serbia" licencom.

About Marija Stojanović

One comment

  1. Malo novogodisnjih tekstova, a Marija? 🙂 Taman nam se slaze uz dizajn. 🙂
    Samo napred! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top