Home / Kozmetika i nega / Trendovi za proleće i leto 2016

Trendovi za proleće i leto 2016

Trendovi za proleće i leto 2016

Predstavljamo vam pet jednostavnih trendova za proleće i leto 2016. Pred vama su nove frizure i nove boje. Posvetite malo vremena sebi i ostanite lepe.

Kratak bob

Napravite promenu kada je vaša frizura u pitanju i odlučite se za bob. Naime, upravo će ova frizura obeležiti proleće i leto. Potrebno je da frizura ima što više volumena. Obavezno istaknite jagodice i ne propustite da nanesete ajlajner.

kratak-bob

Romantična punđa

Visoke punđe svako voli jer su jednostavne, romantične i savršene za tople dane. Napravite visok rep, obmotajte ga i pričvrstite ga sa nekoliko vlasi kose. Punđa treba da izgleda neobavezno.

romanticna-pundja

Zlatne obrve i bronzani ten

Zlatna boja je definitivno boja sezone! Ovog puta je koristite za obrve. Izaberite kremastu senku za oči u prahu, ali ne previše suvu. Bronzani ten je u trendu. Postiže se spajanjem bronzing kreme sa hajlajterom i svetlucavim sjajem. Usne su neutralne.

bronzani-ten

Grafiti na očima

Šminkeri za ovo proleće i leto predlažu i grafite na očima. Upotrebite olovku za oči i izvucite oštru liniju iznad i ispod oka. Nemojte da dodajete maskaru jer već nekoliko sezona naglašene trepavice nisu u trendu. Usne su, po pravilu, neutralne.

grafiti-na-ocima

Crveni ruž

Crveni ruž za usne je aktuelan i ove sezone. Biće vam potrebna mat tekstura ruža, kao i jarko crveni ruž. Kao podloga lice mora biti svetlo tenirano, a obrve moraju biti naglašene. Ako niste ljubitelj klasičnog crvenog ruža, isprobajte ruž boje vina ili čokolade.

crveni-ruz

Upzorenje Svi tekstovi na www.zenskastrana.com su zaštićeni "Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Serbia" licencom.

About Ženska Strana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top