Home / Kozmetika i nega / Naučite kožu da bude lepa

Naučite kožu da bude lepa

Naučite kožu da bude lepa

Da biste bili negovani i lepi, ne treba vam previše vremena. Dovoljno je da pravilno negujete kožu a to uključuje čišćenje kože i adekvatnu dnevnu i noćnu negu.

Čišćenje kože

Čišćenje lica je od presudnog značaja za lepu i zdravu kožu. Jutarnjim čišćenjem osvežavate kožu, a čišćenjem lica pred spavanje uklanjate ostatke nečistoće nakupljene tokom dana.

Dnevna i noćna nega

Posle jutarnjeg čišćenja kože, nanesite na lice kremu i serum. Krema hidrira kožu lica i štiti je od štetnih uticaja spoljašnje sredine, a serum pomaže kremi da efikasnije deluje. Preparate birajte prema svojim godinama i tipu kože. Nanesite preparat i na vrat i dekolte. Noćna nega je posebno važna jer se koža tada regeneriše i umanjuju se sva oštećenja.

Tokom letnjih meseci nikako ne treba zaboraviti na zaštitu od sunčevih zraka. Birajte zaštitu od sunca koja, pored UVA i UVB filtera, sadrži i zaštitu od infracrvenog zračenja. Preparat nanosite na svaka dva sata, kao i posle plivanja i drugih sportova.

Upzorenje Svi tekstovi na www.zenskastrana.com su zaštićeni "Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Serbia" licencom.

About Ženska Strana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top