Home / Kozmetika i nega / Naučite kožu da bude lepa

Naučite kožu da bude lepa

Naučite kožu da bude lepa

Da biste bili negovani i lepi, ne treba vam previše vremena. Dovoljno je da pravilno negujete kožu a to uključuje čišćenje kože i adekvatnu dnevnu i noćnu negu.

Čišćenje kože

Čišćenje lica je od presudnog značaja za lepu i zdravu kožu. Jutarnjim čišćenjem osvežavate kožu, a čišćenjem lica pred spavanje uklanjate ostatke nečistoće nakupljene tokom dana.

Dnevna i noćna nega

Posle jutarnjeg čišćenja kože, nanesite na lice kremu i serum. Krema hidrira kožu lica i štiti je od štetnih uticaja spoljašnje sredine, a serum pomaže kremi da efikasnije deluje. Preparate birajte prema svojim godinama i tipu kože. Nanesite preparat i na vrat i dekolte. Noćna nega je posebno važna jer se koža tada regeneriše i umanjuju se sva oštećenja.

Tokom letnjih meseci nikako ne treba zaboraviti na zaštitu od sunčevih zraka. Birajte zaštitu od sunca koja, pored UVA i UVB filtera, sadrži i zaštitu od infracrvenog zračenja. Preparat nanosite na svaka dva sata, kao i posle plivanja i drugih sportova.

Upzorenje Svi tekstovi na www.zenskastrana.com su zaštićeni "Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Serbia" licencom.

About Ženska Strana

2 comments

  1. Pre sam koristila i masku i dnevnu, i noćnu kremu, ne bi li bi mi koža lica bila, svežija i hidratanija. Nedavno sam otkrila magiju, na Pro100healthy sajtu, odnosno magiju pčele. To je zapravo krema protiv bora, i nemoram da kupujem ni dnevnu ni noćnu ni masku, znate kako kažu otrov se krije u malim bocama tako, je i slučaj sa cremom koju koristim za lice, i jako sam zadovoljna, koža lica mi izgleda zategnuta i hidratanija.

  2. Drage moje dame, Ima resenja i to bezbolnog za nase bore. Ovo sve sam naucila i savladala:
    dakle, nove tehnologije, nanoklinika i u srbiji, i niz nano i bio-tech proizvoda donele su u estetsku medicinu širok spektar neinvazivnih metoda i tehnika uklanjanja bora, očuvanja jedrine i mladalačkog izgleda kože lica. Jedna od najpopularnijih i najefektnijih metoda uklanjanja bora (zatezanja bora, peglanja bora) jeste nehirurška intervencija popunjavanja bora sa hijaluronskom kiselinom (hijauronskim filerom). Tom elegantnom, brzom i neinvazivnom intervencijom postižu se izvanredni estetski efekti u trajanju od 10 do 12 meseci.
    Takav je bio i moj slucaj i zato zelim da ga podelm sa vama. Naravno u pitanju je nanoklinika brant i dr Branko Trklja ali obavezno se prethodno informišite ili makar posavetujte ako želite da smanjite il uklonite vaše bore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top